De 67e Jumbo Ronde van Papendrecht kan i.v.m. coronacrisis opnieuw geen doorgang vinden

      Reacties uitgeschakeld voor De 67e Jumbo Ronde van Papendrecht kan i.v.m. coronacrisis opnieuw geen doorgang vinden

Het dagelijkse bestuur van Stichting Wielercomit√© Papendrecht heeft het besluit genomen om ook dit jaar de 67-ste editie van Jumbo Ronde van Papendrecht op 5 juni 2021 niet door te laten gaan i.v.m. de coronacrisis. Deze editie wordt nu volgend jaar op zaterdag 4 juni 2022 gereden. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheid van het houden van een gezamenlijke wielerronde met diverse comit√©s uit de Drechtsteden op het afgesloten parcours van DRC De Mol. 

De huidige situatie waarin ons land nog steeds verkeert en de onzekerheid voor de komende maanden maken het onverantwoord om de voorbereidingen te continueren en verplichtingen aan te gaan. We betreuren het enorm maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de gezondheid van deelnemers, gasten, sponsoren, vrijwilligers, publiek en andere betrokkenen. Het is beter voor alle partijen dat we die beslissing in een vroeg stadium nemen.

We kijken in ieder geval uit naar volgend jaar wanneer hopelijk de 67-ste Jumbo Ronde van Papendrecht op zaterdag 4 juni 2022 gereden zal worden.