67e Jumbo Ronde van Papendrecht in verband met coronacrisis geannuleerd

      Reacties uitgeschakeld voor 67e Jumbo Ronde van Papendrecht in verband met coronacrisis geannuleerd

Het dagelijks bestuur van Stichting Wielercomité Papendrecht heeft in overleg het besluit genomen om in verband met de coronacrisis de 67e Jumbo Ronde van Papendrecht op 6 juni 2020, te annuleren. De 67ste editie wordt doorgeschoven naar de eerste zaterdag van juni 2021.
De huidige situatie waarin ons land en de rest van de wereld momenteel verkeert en de onzekerheid voor de komende maanden maken het onverantwoord om de voorbereidingen voor de Jumbo Ronde van Papendrecht te continueren en verplichtingen aan te gaan.
We betreuren het enorm maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de gezondheid van deelnemers, publiek, gasten, sponsors, vrijwilligers, partners en andere betrokkenen en het is beter voor alle partijen dat we die beslissing in een vroeg stadium nemen. Dit is het eerste jaar in de geschiedenis dat de Jumbo Ronde van Papendrecht geen doorgang zal vinden