Schrijf je in voor de hardloopwedstrijd ‘4 Mijl van Papendrecht’

      Reacties uitgeschakeld voor Schrijf je in voor de hardloopwedstrijd ‘4 Mijl van Papendrecht’

Zaterdag 4 juni wordt de 4 Mijl van Papendrecht (6,4 km) weer gelopen over het parcours van de wielerronde die ook deze dag georganiseerd wordt. Het ideale parcours om je PR te verbeteren, want het zijn 4 stukken rechtuit! Daarnaast is het ook een gezellig parcours, want je komt 4 keer langs de start/ finish! Dus voor zowel de fanatieke als de gelegenheidsdeelnemer een leuke loop om mee te doen.

Misschien leuk om te weten? Roy Hoornweg, de succesvolle Papendrechtse atleet, start deze middag ook in de hoop zijn baanrecord te verbreken. Wil jij met hem de strijd aangaan om één van de premies die te verdienen zijn op de finish te winnen, meld je dan aan via deze link.

Deze hardloopwedstrijd start om 14:15 uur op de Constant Huijgenslaan in Papendrecht.