Rondemiss 2018

      Reacties uitgeschakeld voor Rondemiss 2018

Mijn naam is Jorien Besemer, ik ben 28 jaar en dit jaar ben ik de rondemiss bij de Jumbo Ronde van Papendrecht. Ik heb altijd al in Papendrecht gewoond. Ik werk als recruiter bij een uitzendbureau voor bouw in Papendrecht en heb het daar erg naar mijn zin!

Buiten werktijd ben ik erg actief bij PKC/SWKGroep. Ik korfbal daar zelf in een vriendenteam, maar ben ook scheidsrechter, lid van de technische commissie, ik verzorg de afdeling lief&leed, schrijf het wedstrijdbulletin en neem interviews af op de livestream. Behalve dat ben ik ook nog fanatiek supporter! Verder doe ik graag aquarobics, speel ik golf en doe ik regelmatig mee met (amateur)darttoernooitjes. Als ik niet aan het sporten ben, ga ik graag wat eten of drinken op een terrasje met vrienden/vriendinnen of een avondje stappen.

Mijn vader is een fervent (amateur)wielrenner. Een kleine 40 jaar geleden deed hij zelfs twee keer mee met een onderdeel van de wielerronde; de dikkebandenrace. Dat sloeg op de relatief dikke banden t.o.v. de racefiets, maar het is dus eigenlijk een gewone fiets zonder versnellingen. Er was niet echt strenge controle op de fietsen, dus er deden diverse mensen mee met een racefiets. Daardoor eindigde mijn vader 5e, achter allemaal mensen met een racefiets. Eigenlijk gewonnen dus! De tweede keer dat hij meedeed, werd hij vlak voor de finish nog ingehaald en had hij de tweede plaats te pakken. Na een zwaar ongeluk met zijn racefiets op de Veerweg durfde hij niet meer mee te doen met de wielerronde, maar hij stapt nog altijd graag op zijn racefiets of mountainbike voor ‘een rondje polder’.

Ik ga altijd graag kijken bij de wielerronde; behalve de indrukwekkende prestaties van de renners bekijken is de sfeer rondom het hele evenement echt gezellig. Ik zie jullie graag allemaal op 2 juni 2018 bij de Jumbo Ronde van Papendrecht!

Jorien wordt geknipt door Kapsalon Knipshop AB & Hans en aangekleed door Quinna.